Zondag mooi weer ...

Iedereen keek vanaf vrijdag al uit naar zondag, het ging volgens de weersvoorspellingen een heel mooie dag worden om te vliegeren en natuurlijk om onze parachutisten een mooie trainingsdag te bezorgen. De zondag werd dan ook door iedereen vastgelegd.

Maar ik had één probleem. Mijn beide springers lagen nog in het ziekenhuis. Emily haar beide armen waren losgerukt van haar lijf toen ze vorige week een val maakte om nog ongekende redenen. En ons Emila was er met haar hoofd letterlijk en figuurlijk de voorbije sprongen er niet meer bij.
Dit is eigenlijk al sinds ze terug is van haar wedstrijd in Zwitserland. Ik heb haar alles gegeven wat ze nodig had ... een 150 gram liposuctie aan haar bovenlichaam, servo met de winch uit haar maag gehaald, en haar armen uitgefreesd met veel liefde.

Emila en EmilyDus zonder dat beide vrouwen het wisten had ik dan maar een nieuwe springer tot leven geroepen. Met de benen van Emila, de techniek van Emily, een nieuwe test romp en een test hoofd dat luistert naar de naam "Triestig". Het voordeel van zijn hoofd is dat het volledig geprint is in 3D en voorzien is van een verende opstelling (beter voor de hersenen). En hij heeft nog een extra 140 decibel alarmsysteem zodat hij nog makkelijker te vinden is, als hij zoals zijn zussen ergens wil landen op een volgroeide akker. Zaterdag werd dan ook een race tegen de klok om hem op tijd af te krijgen voor zondag.

Zondagmorgen nog vlug zijn gezicht geverfd en hop naar het plein. Onderweg een bericht van een clublid "héél véél mist". Ai, even wachten dus. Na een paar uurtjes wachten was de mist nog dichter geworden. Dan maar met zijn allen het clubhuis in.

Maandag ochtend ... wat een mooie dag. Zou het vandaag lukken om te springen? Ja hoor, Ronny kon ook. Wat een mooie middag hadden onze springers. Triestig heeft het voortreffelijk gedaan. Enkel zijn hoofd lag plots op de grond. En de Pierre had ook een ongelukkige landing gemaakt met wat hoofdpijn tot gevolg. Vlug nog een groepsfoto na een geslaagde middag en op naar de volgende trainingsdag ...

Pierre en Triestig