4 Wedstrijd deelnemers

Uiteindelijk zijn er toch nog resultaten binnengekomen bij de beheerder van de internationale online competitie 2021.

De hoop op een paar mooie decemberdagen waarop de wedstrijd op het programma stond, is helaas niet uitgekomen. Het slechte weer met veel regen en sneeuw en corona-gerelateerde pleinsluitingen hebben het aantal deelnemers aan de online competitie zeer beperkt. In totaal namen slechts vier springers deel aan de online competitie. Eén deelnemer kwam uit België, twee uit Zuid-Afrika en één uit de VS.

Pieter Mulder uit Zuid-Afrika won de online competitie met 810 punten. Gary Van Fossen uit de VS behaalde de 2e plaats met 1097 punten, voor Ronny De Meyer uit België op de 3e plaats met 1.722 punten en Jan Van Soest uit Zuid-Afrika op de 4e plaats met 2.800 punten.

De uitvoering van de volgende online wedstrijd gecombineerd met de hoop op betere concurrentievoorwaarden staat momenteel gepland voor april 2022.

Online competitie 2021